Reviews from Pizzeria Mehtap Utrecht

Recent reviews

4.0
Roon
5 August 2022

Slecht

V
20 July 2022

Betaald maar geen eten? Bestelling is nooit aangekomen? Dus snap niet dat ik een mailtje krijg van beoordeel je bestelling….

Asmae
20 July 2022

Was lekker. Wel zou het fijn zijn dat jullie bereikbaar zijn tijdens jullie openingstijden. Ik wilde een wijziging doorgeven ma dat kon dus niet.

Luuk
16 July 2022

Snelle bezorging maar helaas slechtste kapsalon die ik ooit gehad heb. De ‘rauwkost’ bestond uit verlepte ijsbergsla en 1 stukje tomaat en 3 stukjes komkommer. Geen ui, pepertjes, witte of rode kool. Daarnaast waren Dde frietjes waren redelijk zompig. Wel smaakte het vlees lekker en was goed gekruid. Tezamen was het helaas geen succes. . Dit verraste me wel, aangezien de kapsalon in de zaak vorige keren altijd prima was.

Peter
24 June 2022

Vlot bezorgd, heet afgeleverd, lekker!

dimon
13 June 2022

eten was lekker maar jammer dat de pizza helemaal kapot was en alles eraf lag. ik heb foto

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
29 May 2022

Laat. Koud geleverd. Helemaal kut.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melisa
20 May 2022

Snel en warm geleverd en het belangrijkste het was heel lekker zoals altijd :)

Jacqueline
5 May 2022

Vanavond heerlijke pizza gegeten. Er is een enorme verbetering gaande van de kwaliteit! Ik hoop dat dit zo blijft. Er is een tijd geweest dat de pizza's minder lekker waren. De pizza's zijn wat duurder geworden maar de kwaliteit een stuk beter en dat proef je!

Yohana
3 May 2022

Ik heb 2 ker bestellen gdaan bij jullie op de erste jullie hebben de petat vergeten een bij de tweede ook ik heb twee pizza zonder mainos een samba gekrege.

Petet
2 May 2022

Prima prima

Ibrahim K
29 April 2022

Eten was prima , maar Wat is er met die bezorger waarom zo negatief en boos die eten geven? Zelfs met fooi nog steeds zelfde, zo ga je niet met klanten om.

Ibrahim K
27 April 2022

Durum shoarma was niet echt warm meer, pizza goed zoals altijd.

Simon Repetur
3 April 2022
M
1 April 2022

Had twee pizza besteld 1 met salami en kreeg een pizza met champignons en had een pizza shoarma besteld maar waren gewoon twee verkeerde pizza.s

kocak
18 March 2022
M
5 March 2022
Peter
5 March 2022

De turkse pizza's waren lauw, niet meer warm. Erg jammer. Lijkt erop dat bezorging veel tijd kost en daardoor de turkse pizza's afkoelen.

Edwin
5 March 2022

Patat met shoarma besteld. Eten kwam koud aan, smaakte echt helemaal nergens naar. Patat lag begraven onder de shoarma en was daardoor slap en niet te vreten gewoon. Shoarma zelf ookHeb het weggegooid en elders eten besteld. Bezorger was keurig op tijd.

Ed
1 March 2022
Elen Ghebremedhin
27 February 2022

Alles goed zo

Rodriguez
24 February 2022

😋the best pizza kip en meer😉

Mahmut
21 February 2022

Lekkere pizza zeker aanrader! Snelle bezorging beter dan dominos! Bedankt Mehtap tot de volgende keer✅

Peter
20 February 2022

In weer en wind keurig op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petet
31 January 2022

Prima , kreeg er gratis een blikje cola bij !

Arnold van Rheenen
30 January 2022

2 pizza's besteld. Bestelling is wel snel afgeleverd maar dozen waren nat en de pizza's koud. Niet blij.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
19 January 2022

Prima , prima !!!!

Van Leeuwen
19 January 2022

Waren aan de late kant (werd aangegeven 18:30, maar het werd uiteindelijk 18:45). Maar de frieten waren koud en een van de kroketten was gebarsten en lauw.

Fed
9 January 2022

Pizza was echt niet te eten. Meteen de prullenbak in gegaan. Zonde.

Emun
3 January 2022
Aslan
22 December 2021

Dit keer was het echt niet te eten. 2 pizza bestelt. Pizza waren koud en droog. Bijna 2 uur geduurd voor dat ik de bestelling had. Beide pizza half weg gegooid zonder van het geld 26 euro. Bezorgen is vriendelijk. Denk dat het laatste keer is..

Elen Ghebremedhin
11 December 2021

Heerlijk pizza's en op tijd bezorgd. Keep it up

Peter
17 November 2021
Nouna
5 November 2021

Kip shoarma vind ik niet zo lekker

Thomas Mandemaker
18 October 2021

Berzorger was heel vriendelijk en pizza's waren lekker, zeer chill dat jullie nog nog om 2 uur open waren

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leila
23 September 2021

Ik ben tevreden over de snelle bezorging en pizza was lekker ( als altijd).

Jessica
29 August 2021

Het eten is altijd super lekker, die pizza's jeetje zoo onwijs lekker!!!!

Aslan
20 August 2021

Bezorger kwam 2 uur later, de zak was open gescheurd, het eten was koud.

Melisa Bliek
13 August 2021

Top het eten was heerlijk dikke 10 de pizza sucuk is echt een aanrader

Cor
4 August 2021
Hassan
26 July 2021

Lekker pizza

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
21 July 2021

Bezorging was netjes optijd en alles naar wens, eten was lekker 👍

Aslan
16 July 2021

Normaal gesproken goede kwaliteit. Dit keer was het echt niet te eten. Soppige friet, zoute kaas, smaakloze doner, smaakloze knoflooksaus en dit op een rustig tijdstip. En dan heb ik nog niks gezegd over de bezorger die mijn vriendin nog is probeerde te versieren met zeer ongepaste uitspraken.

Jacqueline Molenaar
8 July 2021

Gewoon goed!

John Gottschalk
28 June 2021

Er zaten geen olijven op.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karima
24 May 2021

Ik doe altijd telefonisch mijn bestelling en dan haal ik mijn bestelling zelf op. Nu dacht ik laat ik de pizzas gewoon bezorgen! Wat een topservice zeg binnen not time stond de pizzabezorger voor de deur. Pizza's waren goed warm en weer super lekker! Bedankt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Berkay
3 May 2021

Goed nu warme pizza en snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adem ozgor
30 April 2021

Altijd de beste belegde pizza's warm en optijd.

Berkay
30 April 2021

Eten was erg koud

Zekiye
27 April 2021

Pizza veel te vroeg geleverd terwijl we ramadan hebben. Toen gebeld en terug gestuurd. Daarna kwamen ze eigenlijk precies op tijd weer maar met dezelfde pizza’s die ze een uur eerder hadden. + nog pizza tonno besteld maar pizza kip gekregen. Voor mij geen mehtap meer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yildiz
27 April 2021
Nouna
15 April 2021

Kapsalon was niet zo lekker. Pizza was koud

Roos
10 April 2021

Super snel al bezorgd. T was geen best weer, dus helemaal heet verwachtten we niet. Maar, de frites was echt bijna koud. En de Turkse pizza bevatte enorm en veel te veel sla en heel erg weinig vlees. Echt anders dan wanneer we t zelf ophalen. Jammer! De pizza's waren super lekker, goed gekruid En warm genoeg. Volgen haal ik t toch weer zelf op, dan is t echt warmer. Maar, normaliter altijd zet goeie ervaring met Mehtap!

Jacqueline
4 April 2021
Elyesa
3 April 2021

Top eten en snel bezorgd. Zeker een aanrader!

Leyla
24 March 2021

Pizza döner was heerlijk bezorgtijd was zeer snel bedankt :)

Martheyn
15 March 2021

Beste pizza van heel utrecht

Nigel
21 February 2021

Snel en heel lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ahmed
26 December 2020

Prima service super lekker pizza's en snelle bezorging.

Jacqueline
23 December 2020

Zoals altijd heerlijk goed belegde pizza's. Bezorging was weer snel!

Ahmed
25 November 2020

Heerlijk pizza's en snel bezorging

Yasmina
16 October 2020

Bestel hier altijd!

Eva
15 September 2020
Ramazan
14 September 2020

Graag volgende x wel de opmerking lezen bij de bestelling, kreeg wat anders dan dat ik had Besteld namelijk

Abel
14 August 2020
B cetintas
14 August 2020

Ik heb foto’s gemaakt van geleverde pizza pizza was omgeklapt En verbrand

JS
28 July 2020

Normaal erg goed. Deze keer veeeels te zout. Kreeg het niet weg. Erg jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N.
19 July 2020

Superslechte service. Pizza was koud, de bestelde extra toppings zaten er niet bij. Gebeld, kreeg een superchagerijnige man aan de lijn die geïrriteerd riep dat het druk was en dus ja 'sorry' .Pardon? Ik heb iets besteld , er extra voor betaald ook nog, vervolgens krijg ik het niet geleverd. Kom dan met een oplossing of wees op zijn minst BELEEFD!! Ik stond echt perplex om de manier waarop hij tegen me praatte. Zal hier nooit meer wat bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Noureddine
15 May 2020

Iftar verbroken tijdens werk met deze kapsalon, een van de beste die ik hier heb gegeten :)

Vlad
12 May 2020

VERY bad service, their drivers are incapable to remember the right order(80% something missing) and they dont speak english. Either they ig ore your instructions of the order or they dont give a shit. Will NEVER order from this crapwhole again. Disgusting food

Anoniem
10 May 2020
An
3 May 2020

super service, en beste chicken wings in Utrecht.

Bob
18 April 2020

Lekker gegeten. Bedankt voor het oplossen van het probleem met de eerste bestelling

Wessel
25 March 2020

Lekkere pizza

Anoniem
11 March 2020

Slecht !! Niet van methap gewend als ik daar eet is het altijd goed. Er was een plastic tasje om de pizza doos heen gedaan waardoor alle warmte/stoom in de tas bleef de pizza en de doos waren allebij zeiknat daardoor. En de patat was nog half rauw echt niet goed gebakken heel jammer !!

Antonio van der Velde
20 January 2020

Top ;)

Abdel
13 January 2020

Lekkere pizzas

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jesse
24 December 2019

Bezorgen duurde 2 uur. 1 v/d 3 turkse pizzas had niets er op (zelfs geen saus). De rest waren koud. Kip en baklava was erg lekker.

Linda
8 December 2019

Het eten was koud en op het broodje kipshoarma zat sambal wat ik niet had gevraagd

Quba
26 October 2019
A.
25 October 2019

Pizza was er (tot onze vreugde) een halfuur eerder dan verwacht :-) En was overigens heerlijk!

Anoniem
31 August 2019

Heerlijke pizza en een snelle levering !

Mo
18 August 2019
IC
25 July 2019

altijd lekker en redelijk snel

Benjamin
28 May 2019

Lekkere Pizza! Snel thuis bezorgt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
7 February 2019

Goeie service

Boj
30 January 2019

Zelden zo'n flauwe amper warme en vooral droge hap gehad, helaas. Ben ik niet van jullie gewend, maar deze pizza was een teleurstelling. De groente was zelfs nog rauw en het leek alsof de saus vergeten was. Jammer!

Vinii
18 January 2019

Goed ,lekker en op tijjd

Stijn De Ryck
15 January 2019

Razendsnel thuisbezorgd en erg lekkere pizza. Neemt specifieke wensen serieus.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Can
9 January 2019

Goeie service ?

Vinii
4 January 2019

Snel en Lekker

Anoniem
20 December 2018

Altijd lekker dankje mannen

Adem ozgor
16 October 2018

Top en snel zoals gewoonlijk. Vers en warm bezorgd.

John
17 September 2018

Eten was in 17 min thuis

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Idee
25 June 2018

Het eten smaakte goed totdat ik een haar in mijn kapsalon vond. Hij is gelijk de prullenbak ingegooid, jammer.

Kalin
7 May 2018

Verkeerde pizza en helaas 50 minuten wachten op de goede

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolein
15 April 2018

Snelle bezorging en goede prijs/kwaliteit verhouding. Lekker gegeten :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bob
30 March 2018
Tanim
11 March 2018

Eten perfect en razendsnel bezorgt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anoniem
4 March 2018
Noureddine
23 January 2018

Geen drankje gekregen.

Willie
9 January 2018

al jaren top! nikst te klagen

Mel
20 November 2017

Alles was naar wensen

Mitchel
3 November 2017

Eten was thuis op dus net voor sluitingstijd besteld. bezorger was kk snel gewoon heette pizza binnen 15min!!

Mitchel
27 October 2017

Snel en warm geleverd. Eten smaakte goed behalve de Knoflooksaus. Die was niet lekker

Adem
18 April 2017

Altijd op tijd maar vaak op eerder dan aangeven. Vertrouwbaar en natuurlijk ook zeer lekker hotwings( AANRADER) vrijgevige zaak, vaak wat extra's bijgeleverd, zoals blikje drank en turk gebak etc. Succes!

ORS
19 March 2017

Eten was weer heerlijk, jammer dat de frisdrank niet geleverd is en na 2 keer bellen nog steeds niet nabezorgd is

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adem
16 March 2017

Goed en snel service. De hotwings kwamen goed op temperatuur aan. De hotwings zijn een aanrader. Succes mehtap eethuis medewerkers.

reiniervanmil
15 November 2016

Na 5 kwartier nog niets ontvangen , jongen bleek ies fout te hebben gedaan. Lekker hoor.

matig
28 August 2016

Snelle bezorging, gezellige gozer. Pizza was ondermaats en had ik meer van verwacht. Kapsalon smaakte goed. Wel begrijp ik nu waarom er zóveel servetten bij zaten. Mocht je nog maar twee rollen wcpapier in huis hebben dan heb je de extra servetten nodig. Behoorlijk aan de schijt nu.